Вашата поръчка е 0лв.

BTV - На какво могат да се научат бъдещите родители в едно училище за родители?

На какво могат да се научат бъдещите родители в едно училище за родители? Как бъдещите майки преодоляват страха на фона на новините за починали родилки?

Прочети още: BTV - На какво могат да се научат бъдещите родители в едно училище за родители?

Кралицата на мебелите празнува в Камино

Кралицата на мебелите, както наричат в обществото собственичката на комплекс Лабиринт Рени Парушева – Белобрадова,  направи уникален денс маратон за рождения си ден през уикенда.


slava-2

Прочети още: Кралицата на мебелите празнува в Камино

Лабиринтът на Бербо

slava-3

 

13:44 ч. вчера: Черен джип Ескалейд с номер като за един-единствен централен нападател - 9009, спира пред мебелна къща Лабиринт в Люлин. Облечен в черно, обзетият напоследък от черни мисли бивш капитан и бивш №9 на националния отбор по футбол Димитър Бербатов слага черна бейзболна шапка и поема към вратата. Не за да вкара гол, а за да избира интериор и нещо специално за дъщеричката си Деа.

Прочети още: Лабиринтът на Бербо

Мадона търси спалнята на Лили в Лабиринт?

"Мадона може да открадне няколко мига от престоя си в България, за да разгледа спалнята на българската си посестрима Лили Иванова, ако се вярва на мълвата.

Прочети още: Мадона търси спалнята на Лили в Лабиринт?

Романтичен и вкусен Св. Валентин във FLOWERS

Точно в криза малките празници, или казано на ресторантьорски език – малките порции щастие, стават още по-вкусни.  Именно по тази причина хитовият ресторант FLOWERS на върха на комплекс Лабиринт (метростанция Западен парк) подготвя специален и романтичен Свети Валентин. Отсега се приемат резервации за Деня на влюбените.

Прочети още: Романтичен и вкусен Св. Валентин във FLOWERS

Обзавеждането – най-евтино от 10 години

19min_1

Всяко зло за добро!
Това си казват хората, които са решили да префасонират дома си или своя офис точно насред това кризисно лято. В момента големите магазини за обзавеждане са обявили рекордно ниски за последните 10 години цени. Намаленията стигат петдесет процента. Всичко това става точно в сезона на ремонтите.
Най-големият мебелен център в България – Лабиринт, е пуснал на разпродажба голяма част от стоката. Клиенти се оплакват, че изобилието е толкова голямо, че се чудят какво да изберат.

Прочети още: Обзавеждането – най-евтино от 10 години

Рени Парушева : Домът е човекът

Reni-Parusheva"Рени Парушева бе наречена от списание СЛАВА Кралицата на мебелите. Собственичката на
най-известния магазин за обзавеждане в София не е сред постоянните посетители на светски
партита. Понеже е истинска бизнес дама,тя знае,че нейната визитка-комплекс Лабиринт (метростанция Западен парк, до тунела за Люлин ) се радва на достатъчно слава, за да има самата тя нужда от такъв вид публичност.

Прочети още: Рени Парушева : Домът е човекът

Лучия Дончева

Снимката, с която Лучия спечели"Лучия Дончева от Люлин 2 стана момиче на месец октомври с 1036 гласа, подадени на нашия сайт www.lulin.info.
Нейна снимка беше публикувана в брой 7, а гласуването на сайта традиционно продължи един
месец. Като победителка тя получава парична награда и професионална фотосесия."

 

Прочети още: Лучия Дончева

Like